Volg ons op Facebook Whatsapp ons
Vorige | Volgende

It Skûtsje 0 ong GROU

Koopprijs € 100.000 v.o.n.

Neem contact met ons op

0566-650617

info@hooghiemstermakelaars.nl

Omschrijving

Wonen in het watersporthart van Friesland! Nog slechts 1 kavel te koop! Grou (5.600 inwoners) is de hoofdplaats van de voormalige Gemeente Boarnsterhim en ligt centraal in Friesland aan het Pikmeer en het Princes Margriet kanaal. Van een vissers- en schippersdorp is Grou uitgegroeid tot een welvarende plaats met veel bedrijvigheid, veelal gericht op watersport en recreatie. Door dorpsuitbreidingen...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2016
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Wonen in het watersporthart van Friesland!

Nog slechts 1 kavel te koop!

Grou (5.600 inwoners) is de hoofdplaats van de voormalige Gemeente Boarnsterhim en ligt centraal in Friesland aan het Pikmeer en het Princes Margriet kanaal. Van een vissers- en schippersdorp is Grou uitgegroeid tot een welvarende plaats met veel bedrijvigheid, veelal gericht op watersport en recreatie. Door dorpsuitbreidingen en investeringen in het voor zieningenniveau is het een plaats waar het prettig wonen is. De gezellige oude dorpskern telt een breed aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Het prachtige buitengebied is geliefd bij watersporters en natuurliefhebbers. Verder bezit het dorp alle noodzakelijke dagelijkse voorzieningen. Van jachthavens tot scholen, van sport verenigingen tot goed openbaar vervoer. De ligging aan de snelweg A32 en spoorwegverbinding Leeuwarden – Heerenveen is zeer gunstig.

Woongebied
De kavels zijn gesitueerd op de voormalige locatie van de scholen aan de Dokter Schoustrastrjitte op de 'Nesserdyk'. Deze invulling is de derde en laatste fase van in totaal 104 woningen ontwikkeld door Haenes Vastgoedontwikkelaars.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2016

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
488 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Grouw
Sectie
A
Perceel
7691
Oppervlakte
488 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk

Foto's

Kaart It Skûtsje 0 ong GROU

naar It Skûtsje 0 ong GROU
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand