Volg ons op Facebook Whatsapp ons
Vorige | Volgende
Verkocht

Tsjerkebuorren 0 ong ALDEBOARN

Deze woning is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

0566-650617

info@hooghiemstermakelaars.nl

Omschrijving

WONEN AAN HET WATER IN ALDEBOARN! NOG SLECHT 1 KAVEL BESCHIKBAAR MET EIGEN LIGPLAATS. Hier, met een fraai uitzicht over de weilanden en de nabij gelegen kleine jachthaven bieden wij u één vrije bouwkavel aan. Deze bouwkavel is vrij van ontwerp en vrij van aannemer. Kopers zijn bij realisatie van de woning wel gebonden aan het door de gemeente opgestelde Beeldkwaliteitsplan en andere voorschriften....

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water

Omschrijving

WONEN AAN HET WATER IN ALDEBOARN!

NOG SLECHT 1 KAVEL BESCHIKBAAR MET EIGEN LIGPLAATS.

Hier, met een fraai uitzicht over de weilanden en de nabij gelegen kleine jachthaven bieden wij u één vrije bouwkavel aan. Deze bouwkavel is vrij van ontwerp en vrij van aannemer. Kopers zijn bij realisatie van de woning wel gebonden aan het door de gemeente opgestelde Beeldkwaliteitsplan en andere voorschriften. De kavel is circa 598 m2 groot. De kavel wordt aangeboden inclusief ligplaats. U bent niet verplicht om binnen een bepaalde periode te bouwen, dus u heeft nog ruimschoots de tijd om uw eigen woning te verkopen! Realiseer hier uw eigen droomwoning op een mooie fraaie kavel aan de rand van Aldeboarn.

Aldeboarn
Aldeboarn, jaarlijks even klein Venetië wanneer de prachtig versierde gondels de door het dorp kronkelende riviertje De Boarne bevaren. Ook buiten dit evenement zal de charme en de gemoedelijke sfeer die de Boarne aan het dorpsbeeld geeft, u niet ontgaan. De karakteristieke scheefgezakte toren zorgt ervoor dat de ligging van het dorp vanuit de wijde omtrek herkenbaar is.

Qua ligging gelden voor Aldeboarn unieke eigenschappen: landelijk en toch centraal. Omringende dorpen en steden liggen door een goede ontsluiting op relatief korte afstand. Het dorp bevindt zich op slechts 4 kilometer van de A32 (de snelweg tussen Leeuwarden en Heerenveen). Via Nij Beets rijdt u in circa 15 minuten naar Drachten, waar vervolgens via de A7 een prima verbinding naar Groningen mogelijk is.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
598 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oldeboorn
Sectie
E
Perceel
2185
Oppervlakte
598 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water

Foto's

Kaart Tsjerkebuorren 0 ong ALDEBOARN

naar Tsjerkebuorren 0 ong ALDEBOARN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand