Terug naar de resultaten
algemeen

Tsjerkebuorren

8495 Aldeboarn
Vraagprijs € 92.000,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

WONEN AAN HET WATER IN ALDEBOARN!

NOG SLECHT 1 KAVEL BESCHIKBAAR MET EIGEN LIGPLAATS.

Hier, met een fraai uitzicht over de weilanden en de nabij gelegen kleine jachthaven bieden wij u één vrije bouwkavel aan. Deze bouwkavel is vrij van ontwerp en vrij van aannemer. Kopers zijn bij realisatie van de woning wel gebonden aan het door de gemeente opgestelde Beeldkwaliteitsplan en andere...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

WONEN AAN HET WATER IN ALDEBOARN!

NOG SLECHT 1 KAVEL BESCHIKBAAR MET EIGEN LIGPLAATS.

Hier, met een fraai uitzicht over de weilanden en de nabij gelegen kleine jachthaven bieden wij u één vrije bouwkavel aan. Deze bouwkavel is vrij van ontwerp en vrij van aannemer. Kopers zijn bij realisatie van de woning wel gebonden aan het door de gemeente opgestelde Beeldkwaliteitsplan en andere voorschriften. De kavel is circa 598 m2 groot. De kavel wordt aangeboden inclusief ligplaats. U bent niet verplicht om binnen een bepaalde periode te bouwen, dus u heeft nog ruimschoots de tijd om uw eigen woning te verkopen! Realiseer hier uw eigen droomwoning op een mooie fraaie kavel aan de rand van Aldeboarn.

Aldeboarn
Aldeboarn, jaarlijks even klein Venetië wanneer de prachtig versierde gondels de door het dorp kronkelende riviertje De Boarne bevaren. Ook buiten dit evenement zal de charme en de gemoedelijke sfeer die de Boarne aan het dorpsbeeld geeft, u niet ontgaan. De karakteristieke scheefgezakte toren zorgt ervoor dat de ligging van het dorp vanuit de wijde omtrek herkenbaar is.

Qua ligging gelden voor Aldeboarn unieke eigenschappen: landelijk en toch centraal. Omringende dorpen en steden liggen door een goede ontsluiting op relatief korte afstand. Het dorp bevindt zich op slechts 4 kilometer van de A32 (de snelweg tussen Leeuwarden en Heerenveen). Via Nij Beets rijdt u in circa 15 minuten naar Drachten, waar vervolgens via de A7 een prima verbinding naar Groningen mogelijk is.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 92.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg en aan vaarwater Indeling Perceeloppervlakte 598 m² Kadastrale gegevens Gemeente Oldeboorn Sectie E Perceelnummer 2185 Oppervlakte 598 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Tsjerkebuorren, 8495 Aldeboarn

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring