Onze medewerkers

Hooghiemster Makelaars

Martin Hooghiemster
Martin Hooghiemster
NVM Makelaar
Sinds 2010 werk ik met veel plezier binnen het team van Hooghiemster Makelaars. Ik ben begonnen op de binnendienst en van daaruit doorgegroeid tot NVM Makelaar en Taxateur. Mijn ervaring en kennis van Midden Fryslân zet ik graag in om voor onze klanten het maximale resultaat te behalen, hierbij verlies ik uiteraard het menselijke aspect niet uit het oog.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om te lange afstanden te wandelen of te wielrennen.
Jeike Brinkhof
Jeike Brinkhof
Commercieel medewerker binnendienst
Met veel plezier werk ik inmiddels alweer ruim acht jaar als binnendienstmedewerker in de makelaardij. Werkzaam zijn in de makelaardij is dynamisch en geeft veel energie. Geen dag is hetzelfde!

Ik sta graag klaar om te helpen en denken in het hele proces van aan- en verkoop. Het is voor zowel koper als verkoper een spannende tijd en samen met mijn collega's zorg ik er graag voor dat alles zo soepel mogelijk verloopt.

Door mijn recente verhuizing van Noord-Holland naar Friesland ben ik goed op de hoogte van wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing.
Wiepke Hooghiemster
Wiepke Hooghiemster
NVM Makelaar
Al meer dan 40 jaar ben ik werkzaam in het onroerend goed. De eerste jaren als taxateur en vanaf 1989 als NVM Makelaar en Taxateur. Het vak heb ik geleerd van mijn vader en nu doorgegeven aan mijn zoon.
De jaren lange ervaring komt elke dag weer van pas en na 40 jaar boeit het vak nog steeds. Het behartigen van iemands belangen bij verkoop, aankoop of een taxatie is iets wat veel voldoening geeft.

Van jongs af aan ben ik begaan met de natuur en de vooral vogels. Ook hou ik mij graag bezig met fotografie.