Ons kantoor

Hooghiemster Makelaars, gevestigd in de volledig gerestaureerde Halbertsmavilla in het centrum van Grou, heeft al decennia aan onroerend-goed ervaring in Midden Fryslân. De basis voor ons makelaarskantoor werd zelfs al gelegd in 1960. De garantie voor onze ervaring en deskundigheid is ons NVM-lidmaatschap.

Bij Hooghiemster Makelaars hechten we aan een persoonlijke manier van dienstverlening. Betrokken en op basis van vertrouwen. Want een woning kopen of verkopen is nogal wat. De financiële belangen zijn groot en er komen de nodige onzekerheden op u af. We hebben daarom oog voor zowel uw zakelijke als privé-aangelegenheden. Een snelle afwikkeling staat bij ons niet voorop: een afwikkeling die tot tevredenheid stemt des te meer.

Openingstijden:
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8.30 tot en met 17.00 uur. Buiten kantoortijden en op zaterdag zijn wij op afspraak beschikbaar.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Kom dan gerust langs op Parkstraat 7 te Grou of neem contact met ons op, wij zijn telefonisch bereikbaar op 0566 650 617 of via email info@hooghiemstermakelaars.nl

Maak kennis met ons team.
 
Kantoor Vestiging Hooghiemster Makelaars

Hooghiemster Makelaars

GROU

Parkstraat 7
9001 AS Grou
KvK nummer: 01073550
BTW nummer: NL 0846.41.265B01

Routeplanner

Route van naar Parkstraat 7, 9001 AS Grou