Diensten

Hooghiemster Aankoopmakelaar

Een woning kopen is niet iets wat u dagelijks doet. Zeker in de huidige markt is het moeilijk voor een koper om een deal te sluiten, laat staan een goede deal.
U wilt niet te veel voor de woning betalen en ook moeten uw rechten goed gewaarborgd zijn. Belangrijke voorwaarden moeten niet vergeten worden of achterwege blijven om de concurrentie kopers maar een slag voor te blijven. Als het onderhandelen begint, heeft u als koper meestal een ervaren verkoopmakelaar als 'tegenpartij'. Hooghiemster Makelaars ontzorgt u daarom graag en kan u daarbij tijd en geld besparen.
>> Lees hier verder.

Hooghiemster Verkoopmakelaar

Uw huis verkopen is een grote stap. Wilt u uw huis zo snel mogelijk verkopen en er zeker van zijn dat u het maximaal haalbare krijgt? Maak dan gebruik van de ervaring van Hooghiemster Makelaars, wij regelen alle zaken voor u. Het is belangrijk dat uw makelaar kennis heeft van de huizen in de omgeving. Bij Hooghiemster Makelaars is deze kennis ruimschoots aanwezig. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een persoonlijke klik en het vertrouwen in de makelaar. We zijn daarom trots op de honderden tevreden klanten die hun huis succesvol door ons hebben laten verkopen.
>> Lees hier verder.

Hooghiemster Taxateur

Dit kan zijn om allerlei uiteenlopende redenen. Misschien wilt u bijvoorbeeld uw huis verkopen en wilt u graag een waardebepaling van een expert. Of misschien heeft u juist wel net uw droomwoning gekocht en vraagt uw hypotheekverstrekker om een taxatierapport. Een taxatie kan bijvoorbeeld ook nodig zijn in verband met een boedelscheiding, het bepalen van de huurwaarde of voor een opgave aan de belastingdienst.
>> Lees hier verder.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring